23/4/12

ei! que és Sant Jordi!






Any rere any revivim la llegenda: el drac, la princesa i el cavaller Jordi. 
Però les dècades passen, els  temps canvien i ells també es modernitzen.


La princesa i en Jordi ja no són pas parella. Durant la revolució sexual es van adornar que no podien ser-ho. Des de llavors s'avenen més.


Ella va deixar el castell i va llogar un piset al centre. L'edifici no és un palauet, ni tan sols està catalogat, això no convenç son pare, però ara l'estan rehabilitant amb molt bon gust.
I el pis, doncs ja el veieu. El va voler ben amunt per poder gaudir de bones vistes, com des de la torre on vivia abans. Està la mar de contenta.


I d'en Jordi no en sé gaire, més que va canviar el cavall per una vespa i que, com no es refia dels cascs integrals, continua portant l'elm. Els mossos ja estan farts d'aturar-lo i posar-li multes però ell sempre els respon  amb la mateixa història: - Jo, el cavaller Jordi, he recorregut les més llunyanes contrades salvant princeses....bla bla bla.  


El drac es va recuperar totalment de la ferida que li va fer en Jordi. Des de llavors treballa en un circ i recorre tot el món.


Cada 23 d'abril, el drac, la princesa i el cavaller Jordi es continuen reunint per posar-se al dia, regalar-se el llibre i la rosa ( comprada) i fer-nos feliços.


Són uns personatges de llegenda.