12/11/08eii tafaners!! ;))

com que aquests dies estic liada amb altres coses ^^ ( series? ... mmm ...beh....alguna si...d'altres...jejeje) i no tinc massa temps per dibuixar, aprofitaré per ensenyar-vos velles entrades que corren per la xarxa.


Primer recuperaré el concurs de cartells de noite meiga en el que vam participar amb la inês

Si cliqueu aquí ( aneu a carteis) podreu veure la imatge del guanyador i la resta de participants. En teoria no els haurien d'haver publicat però com que molta gent es va queixar del resultat, l'organització ha optat per mostrar-los tots i fer callar tothom... ale!

L'altra em fa riure molt :D ... fa uns dies va ser l'aniversari de la fede i li vaig enviar el típic video en el que els amics parlen ... però en còmic ! són unes fitxes que les has d'anar passant manualment dins una tele-caixa de cartolina... jajajajaja... fa tenereeezza ^^'


i de pas mireu-vos els seus blogs, que són genials!


cuideu-vos!!

bta
2 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'agrada el cartell guanyador, és molt senzill!! Per cert, m'agraden molt les teves vinyetes; són molt gracioses. A veure si ens veiem aviat.

giulia sagramola ha dit...

Hola Berta, piacere di conoscerti, ti iscrivi al Massana Permanent? I prof sono bravi, soprattutto Arnall Ballester e Pep Montserrat, io mi trovo bene. Ma se ti va ci vediamo un giorno! vamos a tomar algo? adeuu